Nieuws

Nu online bestellen bij Cafetaria de Eethoek

Na een zorgvuldige voorbereiding is sinds begin april het bestellen en afhalen van uw frites, snacks, broodjes, milkshakes en menu’s een fluitje van een cent geworden.

Ondanks de corona-crisis zijn er gelukkig nog ondernemers die kansen zien. Twee van deze ondernemers zijn Dave van Westerop van Cafetaria De Eethoek en Iwan Bronkhorst.
Cafetaria De Eethoek staat al jarenlang bekend om de hoge kwaliteit snacks, frites, salades, schotels en catering. Hoe krijg je diezelfde kwaliteit en beleving bij de mensen thuis? Niet alleen fysiek, maar ook online. Dave’s visie en jarenlange ervaring in de cafetaria in combinatie met Iwan’s 20-jarige ervaring op gebied van e-commerce, foodfotografie en marketing bleken de start van een unieke samenwerking en de nieuwe bestelsite Eethoekheiloo.nl.

Er is veel tijd besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de website en de fotografie van de gerechten, dus what you see is what you get. Het bezorgtijdstip is duidelijk aan te geven en zal vooralsnog alleen in Heiloo plaatsvinden. De reden hiervoor is dat wij de kwaliteit willen leveren die u van De Eethoek gewend bent.

De door Iwan’s bedrijf ontwikkelde website past in het plaatje van de toekomst en de weg die eigenaar Dave van Westerop is ingeslagen. Dave is zelf al ruim twintig jaar verbonden aan Cafetaria De Eethoek, de bekende zaak in Het Hoekstuk. Hij kent de klanten en is zich ervan bewust dat dit een riante aanvulling is van de reeds bestaande service.

Wij bezorgen in heel Heiloo gratis bij een bestelling vanaf €25.