Online bestellen bij Cafetaria De Eethoek is veilig, snel én heel gemakkelijk.

Zo werkt het…

  • Kies je favoriete snacks, frites, schotels, milkshakes en drankjes.
  • Kies voor afhalen of bezorgen
  • Kies de gewenste datum
  • Kies een van de beschikbare tijdsloten
  • Reken je bestelling online af
  • Je bestelling wordt bezorgd of kan worden afgehaald in ons cafetaria in Heiloo

Online bestellen

Je kunt 24 uur per dag je bestelling plaatsen bij Cafetaria De Eethoek. Tijdens het afrekenen kun je kiezen voor afhalen of bezorging in Heiloo. Na je keuze voor afhalen of bezorging kun je kiezen uit een van de beschikbare tijdsloten. De volgende stap is je bestelling afrekenen.

Online betalen

Alle bestellingen worden middels onze beveiligde webserver middels iDeal, creditcard of PayPal afgerekend middels een beveiligde SSL verbinding. Een betaling wordt direct verwerkt en je bestelling wordt ingepland. Na afronding van de bestelling ontvang je van ons een bevestiging met afhaal- of bezorgdatum. De zakelijke klanten ontvangen tevens een digitale factuur én UBL file voor de boekhouding.

Afhalen in ons cafetaria in Heiloo

Als je hebt gekozen voor afhalen dan staat je bestelling op de gekozen datum en tijdstip voor je klaar in ons cafetaria aan Het Hoekstuk 16 in Heiloo. Afhalen is dagelijks mogelijk tussen 11 en 21 uur.

Bezorging in Heiloo

Wij bezorgen je bestelling v.a. € 25,- gratis bij je thuis of op bedrijf in Heiloo. Vul tijdens het afrekenen je postcode in en je kiest een beschikbare datum en tijdstip. Onze bezorger staat op het gekozen moment bij je op de stoep. Bezorging is mogelijk in Heiloo tussen 17 tot 21 uur en op vrijdag van 15 tot 21 uur.